Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Хворий Оззі Осборн із донькою на прогулянці в Лос-Анджелесі

Факти

Назар КОЛОДІЙ
11 січня 08:59
130
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Хворий Оззі Осборн із донькою на прогулянці в Лос-Анджелесі

ШОУ-БІЗ

 

 

 

Оззі Осборн мав вигляд слабкого, коли його сфотографували папараці під час прогулянки в Лос-Анджелесі з дочкою Еймі в середу. Оззі був одягнений у довге сіре пальто, яке він поєднав із чорними та зручними штанами. Доповнив образ чорною сумкою через плече.


75-річний рокер Black Sabbath опирався на свою тростину після того, як залишився "фактично калікою" після кількох операцій на спині. Раніше лікарі виявили пухлину на його хребті. 2003 року йому діагностували хворобу Паркінсона. 


До Оззі приєдналася 40-річна донька Еймі, яка вирізнялася яскравою фігурою в помаранчевому довгому пальті з малюнком і кольоровому джемпері.
Оззі також має інших дітей, 39-річну Келлі та 38-річного Джека з 71-річною дружиною Шерон Осборн.


Раніше Оззі сказав, що залишився "практично калікою" після численних операцій на спині, коли лікарі виявили пухлину на його хребті. Це сталося після того, як рокер розповів, що втратив рівновагу після жахливої аварії на квадроциклі 2003 року та невдалих операцій.


Торік музикант дав інтерв’ю і мовив, що він не боїться смерті, оскільки не хоче "довгого жалюгідного існування", але в ньому ще є "багато життя".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter