Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Інес де Рамон і Бред Пітт сповнені рішучості створити сім’ю

Люди

Марія КАЛУШ
07 липня 11:30
885
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Інес де Рамон і Бред Пітт прагнуть мати власних дітей

Інес де Рамон і Бред Пітт сповнені рішучості створити сім’ю

Життєві історії

 

 

Інес де Рамон, подруга актора Бреда Пітта, продемонструвала свій елегантний стиль під час прогулянки вулицями Лос-Анджелеса.


Ювелірну дизайнерку помітили в невимушеному чорному кроп-топі, розстебнутій джинсовій сорочці та у світлому светрі від Alo Yoga. 


Її образ доповнювали золоті прикраси, чорна сумка, сонцезахисні окуляри та білі кросівки. Недбало тримаючи в руках продуктову сумку, Інес втілювала образ увпевненої та стильної жінки.
Папарацці зафіксували цей момент, і фотографії вже доступні онлайн.

 

 

Хоча зазвичай де Рамон з'являється на публіці сама, минулого місяця її та Бреда помітили разом під час романтичної прогулянки пляжем у Санта-Барбарі. Це рідкісне публічне вираження їхніх стосунків, які, за чутками, стають усе серйознішими.


Джерела, близькі до Пітта, стверджують, що актор готовий створити сім'ю з Інес, незважаючи на те, що він усе ще веде судові баталії з колишньою дружиною Анджеліною Джолі.
Нещодавні повідомлення про те, що троє дітей Бреда та Анджеліни офіційно змінили прізвище на Джолі, засмутили актора.


Проте це не завадило йому зосередитися на майбутньому з Інес. Інсайдери повідомляють, що Пітт прагне мати з де Рамон спільних дітей. "Бред та Інес намагаються зачати дитину, поки що їм не щастить, але вони не здаються",  поділилося джерело з In Touch. "Він дав друзям зрозуміти, що не хоче тимчасових стосунків". Незважаючи на складні стосунки з дітьми від попереднього шлюбу, Пітт сповнений рішучості створити нову сім'ю.


"Люди можуть пліткувати про його мотиви скільки завгодно, але факт у тому, що Бред хоче двох, а може, й трьох дітей з Інес,  додає інсайдер. Він готовий до всиновлення або сурогатного материнства, якщо Інес цього забажає". "Він дійсно чудовий батько і йому шкода, що стосунки з його дітьми від Джолі не склалися, — зазначає джерело. Інес буде чудовою мамою. Їхній план  якомога швидше народити одну дитину, а потім, можливо, ще одну або двох".

 


Тільки час покаже, чи здійсняться мрії Бреда Пітта про нову сім'ю з Інес де Рамон. Однак одне можна сказати точно: актор явно зацікавлений у серйозних стосунках і прагне до нового розділу у своєму особистому житті.


Варто зазначити, що статки Бреда Пітта оцінюють приблизно в 300 мільйонів доларів. Його багатство ґрунтується на успішній кар'єрі в кіно, рекламних контрактах і вигідних інвестиціях.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter