Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Модель Playboy Хіке Конінгс відхилила запрошення Леонардо ді Капріо

Факти

Назар КОЛОДІЙ
01 березня 19:25
727
Джерело: Газета "Життєві історії"

Відвертість моделі

Модель Playboy Хіке Конінгс відхилила запрошення Леонардо ді Капріо

ШОУ-БІЗ

 

 

 

22-річна модель Хіке Конінгс стверджує, що поцілувалася з 49-річною зіркою Голлівуду в нічному клубі Лос-Анджелеса, де брали участь лише запрошені. Він сидів у своєму чорному худі та в чорній кепці.

 

У новому інтерв’ю нідерландському виданню Playboy Хіке сказала, що тоді її запросили поїхати додому із зіркою ді Капріо, але вона відмовилася. «Він був сильно здивований. Звичайно, бо не звик до цього. Коли я сказала, що недостатньо його знаю», — зазначила модель.

 

Хіке сказала, що актор дав їй відповідь із трьох слів — «Я це поважаю», і додала: «Після чого він звернувся до іншої дівчини і забрав її додому».

 

На запитання ведучого «Чи вважаєте ви, що побачення Леонардо ді Капріо з жінками 25 років недоречні?» модель відповіла: «Так, він повинен підтримувати стосунки з жінками його віку». Хіке заявила, що хоча вона не мала інтиму з Лео, проте «в неї було кілька друзів, які провели з ним ніч і стверджували, що він має деякі сумнівні вподобання в спальні».
Білява красуня додала: «Ні, Лео занадто дивний і занадто старий».

 

MailOnline сконтактував із представниками Леонардо ді Капріо, щоб отримати коментар. Джерело розповіло MailOnline: «Лео наполягав, що він ніколи не зустрічав цю жінку». Лео став жертвою багатьох жартів на побаченнях, а також зіткнувся з негативною реакцією через свою очевидну відмову залицятися до жінки, якій було більш ніж 25 років.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter