Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Хайді Клум із донькою вийшли на подіум у мереживній білизні

Факти

Степан ПАВЛІВ
19 жовтня 09:12
167
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Хайді Клум і негативні відгуки шанувальників

Хайді Клум із донькою вийшли на подіум у мереживній білизні
Невдалий виступ мами і доньки

Життєві історії

 

 

Легендарна 50-річна супермодель Хайді Клум та її 19-річна донька дефілювали у білизні для святкової колекції Intimissimi. Вони поділилися фотографіями зі своєї нової осінньо-зимової кампанії. 

 

На знімках Клум була одягнена в бордову мереживну білизну, що демонструвала її підтягнуту фігуру, яку вона підтримувала протягом десятиліть! Поруч із нею донька Лені Клум у чорній мереживній білизні з прозорими деталями.

 

Дует блондинки та брюнетки щасливо всміхався на камеру, але деякі шанувальники відчували себе «некомфортно», дивлячись на фотографії, називаючи кампанію «дивною» через вибір дуету матері та доньки. Шанувальники назвали кампанію нижньої білизни Хайді та Лені Клум «недоречною». 

 

 

Користувачі зайшли на офіційну сторінку Intimissimi в інстаграмі, щоб поділитися своїми думками про кампанію: «Я єдиний, хто думає, що це трохи дивно й недоречно? Хто одягається в нижню білизну зі своєю мамою і бешкетує, фотографуючись? Не знаю... Я не маю на увазі нічого поганого в цьому; це не те, що має сенс у рекламі, коли я хочу купити нижню білизну та інші речі», написав перший дописувач. 

 

«Хейді має приголомшливий вигляд. Але чому ти позуєш у мереживній білизні, що відкриває груди, зі своєю матір'ю? Це породжує в мене огидне відчуття. І перш ніж хтось скаже мені відписатися, не робіть цього! Я і не стежив за цим. Це з'явилося в моїй стрічці. У цій рекламі немає місця, де я міг би її заблокувати, тому я коментую», написав інший шанувальник. 

 

Колишній ангел Victoria's Secret особливо близька зі своєю донькою. Їх часто бачать разом на пляжних канікулах у бікіні в європейських напрямках і навіть на заходах, які вони відвідують разом.

 

Коли Лені вирішила стати моделлю, Хайді не могла не зрадіти й вирішила підтримати доньку. Вона сказала PEOPLE: «Вона робить те, про що я завжди мріяла!». Німецька зірка подіуму додала: «Я сказала їй: "Врешті-решт, ти повинна бути задоволена собою. І не робити нічого, чого ти не хочеш робити. Сказати ні це нормально"».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter