Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Г'ю Джекман з’явився на знімальному майданчику Ченнінга Татума

Люди

Степан СЕМАК
02 вересня 15:47
200
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Г'ю Джекман у фільмі «Дедпул і Росомаха»

Г'ю Джекман з’явився на знімальному майданчику Ченнінга Татума
Зірковий актор у найкасовішому фільмі року

Життєві історії

 

 

55-річний австралійський актор Джекман, про якого кажуть, що він «першокласний актор і дуже хороший у своїй справі» на знімальному майданчику Ченнінга Татума, мав розкішний вигляд у темно-синьому костюмі та джинсових кросівках під час Відкритого чемпіонату США з тенісу в Нью-Йорку.


Зірка «Найвеличнішого шоумена», схоже, був у доброму гуморі, коли під час заходу показував великий палець угору. Він сидів зі знайомим, спостерігаючи за битвою Іги Свьонтек та Анастасії Павлюченової на стадіоні Артура Еша в Національному тенісному центрі USTA Біллі Джин Кінг.


Г'ю Джекман мав хвацький вигляд у темно-синьому костюмі та джинсових кросівках у тон, перебуваючи на Відкритому чемпіонаті США з тенісу в Нью-Йорку в суботу.


Поява актора у Великому Яблуку відбулася на тлі того, що його останній фільм «Дедпул і Росомаха» далі лідирує в прокаті вже п'ятий тиждень від моменту виходу на екрани кінотеатрів. Лише за цей тиждень він заробив 18,3 мільйона доларів. Очікують, що до Дня праці фільм перетне позначку в 600 мільйонів доларів, повідомляє Deadline. У ньому Г'ю повернувся до ролі Росомахи й об'єднав зусилля з героєм Райана Рейнольдса Дедпулом, щоби врятувати всі всесвіти. 


Після нетривалого падіння на друге місце минулого тижня цей марвелівський мешап успішно випередив конкурентів, серед яких були два гучні новачки «Моргни двічі» та «Ворон».

 


47-річний Рейнольдс і Джекман зіграли головні ролі в комедійному бойовику з рейтингом R. «Мирне існування Дедпула (Рейнольдса) руйнується, коли Управління з контролю за зміною часу наймає його, щоб допомогти захистити мультивсесвіт. «Незабаром він об'єднується зі своїм майбутнім приятелем Росомахою (Джекман), щоб виконати місію і врятувати свій світ від екзистенціальної загрози», йдеться в офіційному описі.


«Дедпул і Росомаха» став найкасовішим фільмом з рейтингом R в історії; Г'ю і Райан, 2024 рік. Інші члени акторського складу: Дженніфер Гарнер, Емма Коррін, Морена Баккарін, Роб Ділейні, Каран Соні та Метью Макфадін.


Шон Леві очолив проєкт як режисер, а Рейнольдс також долучився до написання сценарію. Фільм отримав три нагороди «Золотий трейлер»: «Найкращий тизер», «Трейлер блокбастера літа 2024 року» та «Найкращий показ».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter