Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Міддлтон демонструє найгарячіший темно-бордовий відтінок осені

Факти

Степан ПАВЛІВ
09 жовтня 23:45
201
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Міддлтон і нові світлини родини

Кейт Міддлтон демонструє найгарячіший темно-бордовий відтінок осені
Новий вихід принцеси Кейт у світ

Життєві історії

 

 

Минулого тижня Кейт Міддлтон несподівано відвідала Віндзорський замок, що стало першим значним публічним виходом після того, як вона закінчила курс хімієтерапії, і зробила вона це з бездоганним стилем. 42-річна принцеса Уельська вийшла у вишуканому костюмі, який демонстрував найгарячіший колірний тренд сезону глибокий винно-бордовий. Цей відтінок є фаворитом у колах осінньої моди.


Для тих, хто пильно стежить за королівською модою, вбрання принцеси Кейт могло здатися знайомим. Вона вирішила знову одягнути цей елегантний костюм відомого дизайнера Роланда Муре в парі з класичною бежевою сорочкою. Шанувальники пам'ятають, що бачили цей самий комплект, коли вона відвідала лабораторію Greentown Labs 2022 року під час церемонії нагородження Earthshot Prize у Бостоні.


Як видно з їхнього спільного акаунту в інстаграмі, 2 жовтня Кейт і її чоловік, принц Вільям, зустрілися з Ліз Хаттон, 16-річною фотографинею, яка зараз бореться з раком, і обійняли її. Довершила свій образ для цієї події Кейт  мерехтливими золотими сережками. 

 


Мама трьох дітей уклала волосся у свої фірмові об'ємні глянцеві хвилі. 42-річний Вільям одягнув військову форму, коли вони з дружиною позували з Хаттон та її родиною для нових фотографій.  


Як повідомляє The Daily Mail, Хаттон зараз проходить лікування від десмопластичної дрібноклітинної круглоклітинної пухлини. Після того, як у січні їй поставили діагноз, вона вирішила скласти список бажань для фотографування, в якому була зустріч із королівським подружжям. Її мрія стала реальністю, коли Вільям запросив її сфотографуватися з ним і Кейт у Віндзорському замку.
Того ж дня Уельські поділилися згаданими фотографіями з Хаттон у дописі для своїх 16,8 мільйона підписників в інстаграмі. Підпис свідчив: «Приємно було зустрітися з Ліз сьогодні у Віндзорі. Талановита молода фотографиня, чия творчість і сила надихнули нас обох. Дякуємо, що поділилися з нами своїми фотографіями та історією».    


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter