Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лана Дель Рей на відпочинку зі своїм новим чоловіком Джеремі Дюфреном

Факти

Марія КАЛУШ
10 жовтня 10:40
273
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Лана Дель Рей у мереживній мінісукні

Лана Дель Рей на відпочинку зі своїм новим чоловіком Джеремі Дюфреном
Зірка почувається щасливою із чоловіком

Життєві історії

 

 

Минулого тижня Лану Дель Рей помітили під час нічного відпочинку в Луїзіані з її новим чоловіком Джеремі Дюфреном. Вона з гордістю демонструвала свою блискучу обручку.


На ексклюзивних фотографіях журналу People зображено ніжний момент, коли 39-річна виконавиця хіта Video Games поцілувала руку свого чоловіка, поки вони розмовляли та фотографувалися разом.
Дель Рей вразила глядачів у білій мереживній мінісукні, доповненій джинсовою сорочкою світлого кольору та білими балетками  вбранні, яке підкреслило її підтягнуту фігуру та значну втрату ваги за останній час.


Ця публічна поява слідує за відвертими розмовами Дель Рей про її шлях до тверезості та відмову від алкоголю, а також іншими коментарями про її трансформацію.

 


Cпівачку хвалили за її ефірні та романтичні виходи на червоні доріжки останніми роками, зокрма на цьогорічному Met Gala та торішній церемонії вручення премії «Оскар». Шанувальники також спостерігали за коливаннями її ваги з плином часу. За даними Pinkvilla, 2020 року Дель Рей значно набрала вагу близько 50 кілограмів.


У січні 2024 року Дель Рей стала обличчям кампанії SKIMS до Дня святого Валентина Кім Кардашян, маючи «здоровіший» і «щасливіший», вигляд на радість шанувальникам, які засипали її похвалами. У квітні вона стала хедлайнером фестивалю Coachella, приголомшивши публіку в сукнях Dolce & Gabbana, прикрашених кристалами Swarovski.

 


Ці нещодавні появи підживлювали припущення, що вона, можливо, використовувала «Оземпік», суперечливий препарат для швидкого схуднення. Хоча Дель Рей не відповіла на чутки про схуднення, вона раніше говорила про те, що робить вибір на користь здорового способу життя.


На весільних знімках, опублікованих Daily Mail, Дель Рей зображена в білій сукні до підлоги з глибоким декольте та оборками, від якої перехоплює подих. Її карамельні коси були елегантно перев'язані блакитною стрічкою. Дель Рей знайома з Дюфреном щонайменше з 2019 року.    


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter