Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Еністон у шкіряній мінісукні на шоу Джиммі Кіммела

Люди

Степан ПАВЛІВ
12 жовтня 10:40
221
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Еністон довела, що вона в чудовій формі

Дженніфер Еністон у шкіряній мінісукні на шоу Джиммі Кіммела
Зірка простувала свій роман

Життєві історії

 

 

Зіркова акторка Еністон з'явилася на шоу Джиммі Кіммела в прямому ефірі, щоб прорекламувати свою нову дитячу книжку «Клайдео відкушує шматочок життя».


Для шоу зірка вдягнула шкіряну сукню LBD, яка підкреслила її підтягнуту фігуру. Мінісукня мала асиметричний виріз і тонкі бретелі. Зірка поєднала сукню з класичними туфлями-човниками з гострим носком. 55-річна акторка прикрасила свій образ каблучками та браслетами, а також створила простий гламурний образ, зачесавши свої знакові біляві локони набік і зробивши зачіску, схожу на росяну росинку.

 


Еністон опублікувала в інстаграмі кілька закулісних фотографій, на яких зображений її чарівний пес Клайд, який не відходив від неї ні на крок. Клайд слідував за нею в гримерці, тусувався у фургоні й навіть супроводжував її на сцені під час нічного шоу.


Шанувальники залишили безліч коментарів під постом, захоплюючись її невимушеною красою та миловидністю Клайда: «Знайдіть когось, хто дивиться на вас так, як Клайд дивиться на Джен». «Я абсолютно обожнюю цю приголомшливо красиву актрису і бажаю їй успіхів у її ділових починаннях».

 


Особисте життя Дженніфер завжди було темою для спекуляцій таблоїдів. Від її гучного розлучення з Бредом Піттом до стосунків з Джастіном Теру, в романтичному відділі ніколи не було нудних моментів! Однак був один несподіваний романтичний слух, який навіть застав її зненацька Барак Обама.


Говорячи про неправдиві чутки таблоїдів, які поширювали про неї в минулому, Кіммел відкопав номер тижневика In Touch Weekly із заголовком: «Правда про Джен і Барака [Обаму]!».
Еністон раз і назавжди припинила ці чутки на шоу, сказавши: «Це на кшталт усіх тих дзвінків, які ти отримуєш від свого публіциста: “О ні, що ж це буде?”, або електронного листа, в якому говориться: “Якийсь жалюгідний таблоїд збирається вигадати якусь історію”». 


Кіммел ще раз запитав: «Чи є в цьому якась правда?». На що вона відповіла: «Ні, це абсолютно неправда», додавши, що «я знаю Мішель більше, ніж він», і що вона зустрічалася з Обамою «один раз».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter