Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Франшиза "Джон Вік" заробила понад мільярд доларів

КІНО

20 травня
178

Фільм б'є рекорди касових зборів.

Франшиза "Джон Вік" заробила понад мільярд доларів


"Джон Вік 4" зібрав найбільший бокс-офіс у франшизі й тепер фільми за участі Кіану Рівза про колишнього найманого вбивцю заробили вже понад мільярд доларів.

 

Про це пише Daily Mail.

 

Прем’єра фільму за кордоном відбулася 13 березня 2023 року. Події четвертої частини трилера розгортаються у різних країнах світу: США, Японії, Франції, Німеччині та в Йорданії. У центрі сюжету постає головний герой разом з королем підземної мафії, вони вирішують подолати злочинну організацію "Високий стіл" із 12 впливових мафіозних кланів, яка має могутніх союзників у всьому світі. Режисером фільму, який поєднує в собі жанрові ознаки бойовика та трилера, був Чад Стахелськи.

 

Зазначимо, "Джон Вік" (2014) став хітом у світовому прокаті, зібравши  87,8 мільйона доларів за бюджету 2030 мільйонів. Уже через три роки світ побачив "Джона Віка 2" (2017), бюджет фільму дорівнював 40 мільйонів доларів, бокс-офіс також збільшився, зібравши 171,5 мільйона доларів. Наступна частина, "Джон Вік 3" (2019), за касовими зборами перевершила обидві попередні стрічки, заробивши 327 мільйонів доларів проти бюджету 75 мільйонів. Остання частина франшизи зібрала 425 мільйонів доларів. Докладніше про "Джона Віка 4" читайте в матеріалі.

 

Нагадаємо, нещодавно вийшов новий американський фантастичний бойовик "Вартові галактики 3".

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter