Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кіану Рівз приєднується до фільму про «Їжака Соніка-3» у ролі Тіні

Люди

Степан СЕМКІВ
17 квітня 19:00
118
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кіану Рівз у новій ролі

Кіану Рівз приєднується до фільму про «Їжака Соніка-3» у ролі Тіні

Життєві історії

 

 

Кіану Рівз стане членом команди «Їжака Соніка-3» в ролі Тіні (задумливого їжачка). Зірка озвучуватиме персонажа. Про це повідомили кілька джерел The Hollywood Reporter. Нагадаємо, що майбутній повнометражний американський пригодницький науково-фантастичний комедійний фільм засновано на серії відеоігор Sonic the Hedgehog від компанії Sega і є продовженням фільму «Їжак Сонік-2». 


Новина з’явилася після презентації на CinemaCon минулого тижня, коли студія Paramount представила перші кадри «Їжака Соніка-3». Доктор Роботнік, якого грає легендарний актор Джим Керрі, був у депресії та не у формі після Sonic 2, але повертається до норми завдяки Тіні. Персонаж багато в чому є анти-Соніком: похмурим і гострим, водночас віддзеркалюючи сили героя.


Франшиза фільмів про Соніка від Paramount бере свій початок від «Їжака Соніка» 2020 року, який зібрав у світі 319 мільйонів доларів США надходжень, ставши проривним хітом у світі відеоігор. 2022 року вийшов Sonic 2, який зібрав 404 мільйони доларів у всьому світі. Режисером усім трьох частин є Джефф Фаулер.

 


Упродовж останніх кількох років Рівз зосередився на ролі супергероїв. Востаннє він знявся у фільмі «Джон Вік: Частина 4», а до цього повторив свою культову роль Нео у фільмі «Матриця: Воскресіння» 2021 року. Незабаром зірка гратиме ангела-охоронця Азіза Ансарі у фільмі «Щаслива доля», а також роль убивці в новому фільмі про «Джона Віка».


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter