Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кіану Рівз знову на екранах кінотеатрів

Прем’єри

30 березня
225

Кримінальний бойовик із характером

Кіану Рівз знову на екранах кінотеатрів

Кіану Рівз у кримінальному бойовику "Джон Уік 4". Неперевершене продовження однойменних фільмів про колишнього найманого вбивцю.

 

Незмінним виконавцем головної ролі залишається Кіану Рівз. Раніше канадський актор також знімався у фільмах "Матриця", "Адвокат диявола", "Дракула" та у багатьох інших. У кримінальному бойовику брали участь й інші актори: Донні Єн, Білл Скашґорд, Хіроюкі Санада, Лоренс Фішберн, Ріна Саваяма.


Режисером фільму, який поєднує в собі жанрові ознаки бойовика та трилера був Чад Стахелськи. Для нього перша частина фільму "Джон Уік" стала режисерським дебютом.


Бюджет кримінального бойовика склав 100 мільйонів доларів.

 

Тривалість: 169 хвилин (2 години 49 хвилин).

 

Події трилера розгортаються у різних країнах світу: США, Японії, Франції, Німеччині та в Йорданії. У четвертій частині фільму головний герой разом з королем підземної мафії вирішують подолати злочинну організацію "Високий Стіл", яка складається з 12 впливових мафіозних кланів і має могутніх союзників у всьому світ. 


Прем’єра фільму за кордоном відбулася 13.03.2023.

 

За рейтингом IMDb трилер отримав 8.4/10 балів.


На сайті українського видання Кіно-Театр.UA  фільм має 8.2 зірки з 10.


Нагадаємо, про початок роботи над фільмом було оголошено в травні 2019 року, одразу після виходу третьої частини. Також тоді повідомили про дату прем'єри - 21 травня 2021 року. Проте через пандемію COVID-19 знімання четвертої частини фільму про найманого вбивцю розпочалося 28 червня 2021 року і дату виходу фільму перенесли. 

 

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter