Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емілі Блант захейтили і звинуватили у жирофобії

Факти

21 жовтня
192

Зірка Емілі Блант невдало пожартувала

Емілі Блант захейтили і звинуватили у жирофобії

ЗІРКИ

 

 

 

Емілі Блант попросила вибачення після того, як вона "присоромила" офіціантку в старому відео чат-шоу, яке знову з’явилося у п’ятницю.


У ролику з виступу зірки в шоу Джонатана Росса Емілі розповіла, як її упізнали в мережевому ресторані Chilis під час знімання фільму Looper. Розмовляючи з Джонатаном, Емілі сказала: "Дівчина, яка обслуговувала нас, була величезною, знаєте, я думаю, що вона отримувала безкоштовні страви в Chilis". Поки глядачі сміялися, ведучий відповів: "У цьому немає нічого поганого".


У заяві, наданій People, Емілі повідомила, що була "нажахана", коли переглянула кліп. "Я завжди вважала себе людиною, яка не прагнула когось засмутити або образити". Вона також сказала: "Моя щелепа була на підлозі, дивлячись цей кліп 12-річної давності..."


Фанати захейтили Емілі у твіттері й написали чимало гнівної критики, зокрема: "Емілі Блант страждає від жирофобії, це так розчаровує…"; "Емілі Блант справді була однією з моїх улюблених актрис, але виявилося, що вона товстофобна підла жінка…".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/


Е́мілі Блант — англійська актриса, відома за головними ролями у фільмах "Диявол носить "Прада"" (2006), "Моє літо кохання" (2004) та "Змінюючи реальність" (2011), "Петля часу", "Мисливець і Снігова королева" (обидва 2012), "Сікаріо" (2015), "Дівчина у потягу" (2016) і "Мері Поппінс повертається" (2018).
2009 року зірка вийшла заміж за американського актора і письменника Джона Кразінські. Весілля відбулося 2010 року в Італії. У пари акторів — двоє дітей. 

Джерело: Вікіпедія

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Життя. Історії

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter