Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джон Бон Джові розповів про операцію і творчі плани

Факти

Назар КОЛОДІЙ
15 квітня 09:49
322
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джон Бон Джові на сцені

Джон Бон Джові розповів про операцію і творчі плани

Життєві історії

 

 

Бон Джові, американський музикант, поет-пісняр, у новому інтерв’ю газеті The Sunday Times сказав, що готовий піти зі сцени. 62-річний виконавець переніс операцію на горлі 2022 року і все ще проходить вокальну терапію, щоб підтримувати стан свого голосу, який він сподівається покращити.

 

Співак нещодавно сказав виданню: «Я вперше кажу про це. Якщо співатиму погано, якщо я не зможу бути тим хлопцем, яким був колись… тоді я закінчую» сказав Джон. Далі зірка заявив, що залишився активним музикантом навіть після перенесеної операції.

 

 

Бон Джові також визнав, що співати стало важче, коли він подорослішав, і заявив, що перспектива ніколи не мати змоги виступати перед шанувальниками сильно обтяжувала його. Він додав: «Я можу сказати вам, що 60 відрізняється від 50, і я зараз хвилююся, що не зможу співати. Я буду розчавлений, якщо знову не зможу співати наживо, але що робить захисник, коли стикається з останнім м’ячем, який він коли-небудь кидає?»


«Я хочу озирнутися на 40 років Bon Jovi й сподіваюся на новий альбом. Це моя надія», мовив музикант. Лідгітарист Bon Jovi, Філ Ікс, розповів, що запис шістнадцятого альбому гурту із назвою Forever розпочато торік у жовтні під час епізоду подкасту NTTFG.


Минулого місяця гурт випустив сингл на святкову тематику Christmas Isn't Christmas. Торік у березні Bon Jovi представили ще один сингл із назвою Legendary.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter