Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джіджі Хадід зустрілась із моделлю Хеленою Крістенсе під час Тижня моди

Люди

Марія КАЛУШ
07 вересня 11:00
131
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джіджі Хадід із бойфрендом Бредлі Купером

Джіджі Хадід зустрілась із моделлю Хеленою Крістенсе під час Тижня моди
Зіркова пара знову разом

Життєві історії

 

 

Супермодель Джіджі Хадід насолоджувалася веселою дівочою вечіркою з моделлю Хеленою Крістенс на вечері Caviar Kaspia під час Тижня моди в Нью-Йорку. 29-річна супермодель розпустила волосся після романтичного відпочинку з бойфрендом Бредлі Купером.


Джіджі продемонструвала довгі ноги в замшевій мініспідниці та об'ємному жакеті, в поєднанні з крокодилячими чобітьми до колін.

Данська модель Хелена, 55 років, випромінювала гламур у стильному червоному костюмі, доповненому блідо-рожевим жилетом. Модельний дует поспілкувався за вечерею, коли вони обидві відвідали зірковий захід NYFW. 


Залишаючи захід, Джіджі позувала фотографам у своєму стильному вбранні. Осінній ансамбль Джіджі доповнила шикарною сумочкою Miu Miu.

 


Минулого тижня Бредлі та Джіджі досягли важливої віхи у своїх стосунках, коли її вперше помітилиЛеа на Сардинії. Вони разом вийшли з елегантного чорного позашляховика після того, як прибули на острів Пальмарола на приватному літаку. У вихідні Бредлі та Джіджі цілувалися на розкішній яхті в Італії. Пара, яка вперше мала романтичні стосунки торік у жовтні, обіймалася і цілувалася, перебуваючи під тіньовим навісом.


Бредлі Купер знову виконує обов'язки батька з донькою Леа Де Сень. Донька провела вихідні в Європі разом із мамою Бредлі Глорією. 


Минулими вихідними Бредлі і Леа були гостями в розкішному особняку Тейлор Свіфт на Род-Айленді. 


На ексклюзивних фотографіях, отриманих DailyMail.com, Бредлі разом зі своєю семирічною донькою насолоджувався літнім сонцем, стоячи на балконі, а в якийсь момент він промайнув широкою усмішкою. 


Інсайдери стверджують, що зірка Бредлі планує зробити Джіджі пропозицію руки і серця.  


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter