Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гейлі Бібер відвідала в Лос-Анджелесі церкву в пальті з леопардовим принтом

Люди

Марія КАЛУШ
04 жовтня 11:07
322
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Гейлі Бібер створює новий тренд

Гейлі Бібер відвідала в Лос-Анджелесі церкву в пальті з леопардовим принтом
Зіркова пара в церкві

Життєві історії

 

 

Материнство дуже пасує Гейлі Бібер, адже новоспечена мама просто сяяла, коли її та Джастіна Бібера сфотографували під час відвідування церкви в Лос-Анджелесі. Це один з перших випадків, коли новоспечених батьків помітили разом з моменту народження сина Джека Блюза Бібера наприкінці серпня, а за кілька тижнів до цього Гейлі сфотографували під час зустрічі з найкращою подругою Кайлі Дженнер.


27-річна модель Victoria's Secret обрала осінній стиль і одягнулась у розкішне шикарне пальто Toteme з леопардовим принтом. 

 


Під пальто, яке, зрозуміло, було головним елементом образу, модель вдягла темні джинси і чорний топ-човник від Intimissimi, а також додала яскравих фарб за допомогою помаранчевих кросівок Adidas Samba.


Гейлі продовжила тему леопардового принту і додала сумку Saint Laurent Le 5 a 7 Bea з контрастним леопардовим принтом. Вона щойно створила новий тренд? Тільки час покаже! Гейлі довершила свій образ, зробивши легку зачіску й додавши пару овальних окулярів Miu Miu та сережки від Jennifer Fisher Hailey.


«Гейлі просто сяє», написав один з шанувальників на сторінці Just Jared в інстаграмі, де були опубліковані фотографії з їхньої прогулянки, а також обличчя з емодзі у вигляді сердечок. «Гейлі має такий гарний вигляд від самого народження, вона виглядає щасливою», повторив другий шанувальник, супроводжуючи коментар емодзі червоним сердечком.


«Вони чудові як новоспечені батьки», захоплено написав третій шанувальник, з яким погодився четвертий: «Гарячі батьки». «Люблю їх!» вигукнув іще один шанувальник, додавши емодзі з червоним сердечком: «Її пальто таке стильне». «Така гарна Джейлі», похвалив іще один шанувальник, додавши емодзі з червоним серцем і вогнем.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter