Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сальма Хайєк на показі Valentino весна 2025 під час Тижня моди в Парижі

Факти

Степан ПАВЛІВ
02 жовтня 11:59
47
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сальма Хайєк у костюмі-двійці на червоній доріжці

Сальма Хайєк на показі Valentino весна 2025 під час Тижня моди в Парижі
Зіркова модель і актриса в новому образі

 

 

Зірка фільму «Чарівний Майк» обрала м'яку пастельну палітру, відійшовши від передбачуваних осінніх відтінків, які зазвичай обирають зірки цього сезону.


Хайєк була приголомшливою у бузковому костюмі-двійці, який випромінював елегантність та витонченість. Її ансамбль містив блузку з довгими рукавами, застібнуту на ґудзики, з комірцем і мереживною спідницею, що сягала трохи вище від щиколоток. Родзинкою її образу стала атласна чалма з рюшами.


Вона доповнила вбрання багатошаровим перловим намистом, білою квітковою прикрасою, великими темними сонцезахисними окулярами і туфлями на високих підборах. Прямуючи на показ, Сальма одягла білосніжний тренч, щоб захиститися від прохолодної паризької погоди. 

 


До випускниці «Чорного дзеркала» приєднався її чоловік-мільярдер Франсуа-Анрі Піно, який є генеральним директором Kering, розкішного конгломерату, що володіє такими брендами, як Gucci та Balenciaga.
Шанувальники зробили компліменти її нестаріючій красі та стильному вбранню в коментарях до її посту в інстаграмі з показу. «Лавандовий колір для перемоги!!!». «Ви розкішна... старієте, як вишукане вино». «Абсолютно прекрасна королева».


Акторка позувала разом з іншими зірками показу, серед яких Гаррі Стайлз, супермодель і колишня перша леді Франції Карла Бруні та креативний директор Valentino Алессандро Мікеле.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter