Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леонардо Ді Капріо з родиною та коханою дівчиною на відпочинку в Італії

Люди

Степан СЕМКІВ
06 жовтня 09:59
278
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леонардо Ді Капріо і Вітторія Черетті

Леонардо Ді Капріо з родиною та коханою дівчиною на відпочинку в Італії
Ді Капріо з мамою і Вітторією насолоджуються життям

Життєві історії

 

 

Цього тижня Леонардо Ді Капріо обіймався зі своєю дівчиною-супермоделлю Вітторією Черетті на мальовничому балконі будинку в Римі.


49-річна зірка «Титаніка» насолоджувався кавою, обіймаючи свою 26-річну кохану, яка народилась в Італії. Їх супроводжувала мати Лео Ірмелін Іденбіркен, яка вийшла на балкон, коли Вітторія повернулася в будинок.


Актор вирізнявся чудовою фігурою в білій футболці, повсякденних штанах кольору хакі та чорній кепці, доповнивши вбрання монохромними кросівками.

 


Вітторія мило доповнила його образ, одягнувши білу футболку в стилі бойфренда та чорні вузькі джинси, які пасували до балеток. 


Того дня Леонардо і Вітторія насолоджувалися подвійним побаченням, прогулюючись містом з Ірмелін та її чоловіком Девідом Вордом.  


Під час зупинки на Сардинії Вітторію помітили з обручкою, що породило лавину чуток про справжній стан їхніх стосунків. Однак її ліва рука була без прикрас, коли її та Леонардо помітили на прогулянці Римом із його матір'ю та вітчимом.

 


У березні цього року Лео помітиили на вечірці, присвяченій врученню премії «Оскар», зі співачкою Теяною Тейлор, з якою він знімається в майбутньому фільмі Пола Томаса Андерсона.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter