Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джессіка Альба емоційно відзначає 16-й день народження доньки Хонор

Факти

Степан СЕМКІВ
08 червня 00:40
207
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джессіка Альба привітала доньку

Джессіка Альба емоційно відзначає 16-й день народження доньки Хонор

Життєві історії

 

 

Американська актриса Джессіка Альба опублікувала емоційну данину пам'яті своїй 16-річній доньці Хонор у п'ятницю. Актриса поділилася монтажними фотографіями та відео своєї доньки в інстаграмі. Альба назвала Хонор «сильною людиною» і сказала, що «відчуває надзвичайну вдячність» за їхні стосунки.


Джессіка написала, що пишається Хонор за її «мудру вдачу»«автентичність»«уважність», «доброту» та «неймовірну здатність допомагати іншим». Вона також похвалила доньку за те, що вона «вибирає те, що здається правильним, а не те, що круто», та «беззаперечно реалізувати свої мрії».


Чоловік Альби, Кеш Уоррен, також поділився постом в інстаграмі на честь дня народження їхньої доньки. Він написав, що пишається Хонор за її «співчуття», закликав її «продовжувати виходити за межі зони комфорту» і сказав, що «любить її дуже».


Довідка. Джессіка Марія Альба американська актриса та успішна підприємиця. Теле- та кінокар'єра Альби розпочалася в 13 років з появою у фільмі «Загублений табір» та в серіалі «Таємний світ Алекс Мак» (1994). Здобула широку популярність завдяки головній ролі в телесеріалі «Темний ангел» (20002002).


Джерело: https://people.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter