Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лоуренс насолоджується прогулянкою із сином у Нью-Йорку

Люди

Богдана СВІТЕНКО
27 липня 11:00
422
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Лоуренс готується до нових проєктів

Дженніфер Лоуренс насолоджується прогулянкою із сином у Нью-Йорку

Життєві історії

 

Американську акторку Дженніфер Лоуренс помітили на одній із вулиць у Нью-Йорку. 33-річна Дженніфер вирушила на спокійну прогулянку зі своїм маленьким сином Сі Мероні.

 

 

Володарка премій «Оскар», «Золотий глобус», «BAFTA» та зірка фільму «Голодні ігри» була одягнена в білу блузку, частково застебнуту спереду, і класичні сині джинси. Вона також взула чорні босоніжки з відкритим носком і додала велику плетену солом’яну сумку. Свій образ жінка доповнила кепкою, яка частково прикривала її довге біляве волосся, та сонцезахисними окулярами.

 

Батьком маленького Сі є директор художньої галереї Кук Мероні. Раніше Дженніфер назвала свого чоловіка найкращим батьком у світі. «На щастя, мій чоловік — найкращий батько в усьому світі, тому, коли я працюю, то не відчуваю більше почуття провини…»  розповіла Лоуренс журналу Interview.

 

Дженніфер Лоуренс готується взятися до нових проєктів, це зокрема головна роль у майбутньому трилері під назвою Die, My Love («Помри, моя любове»). У цьому фільмі також має з’явитися відомий актор Роберт Паттінсон. Лоуренс розпочала свою кар'єру в підлітковому віці з епізодичних ролей на телебаченні. Її першою великою акторською роботою була головна роль у ситкомі «Шоу Білла Енгволла».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter