Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек пишуть одне одному листи

факти

Степан СЕМКІВ
23 липня 11:24
97
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Лопес та її коханий чоловік

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек пишуть одне одному листи

 

 

54-річна Лопес і 51-річний Аффлек, які возз'єдналися 2021 року після того, як розлучилися 2004 року, живуть окремо. Час від часу їх фотографують без обручок і не бачили разом від червня. Однак вони спростовують постійні повідомлення про те, що їхній дворічний шлюб переживає кризу й наближається до розлучення.


Проте Лопес і Аффлек більше не перебувають на межі розриву, оскільки працюють над збереженням свого шлюбу, тримаючи особисте життя поза увагою громадськості.


«Джен і Бен погодилися, що краще трохи пожити окремо, щоб вони могли зрозуміти, чого саме вони хочуть, розповів інсайдер DailyMail.com. Документи на розлучення вже готові і їх можна подавати. Але вони хотіли спробувати ще раз, перш ніж розлучитися, і повернутися до початку, пишучи одне одному листи. Це те, що змусило їх закохатися насамперед».


Пара листується після того, як вирішила провести певний час нарізно. 51-річного Аффлека не було на обіді з нагоди дня народження Лопес у вихідні. Співачка Jenny from the Block святкувала зі своїми 16-річними близнюками Еммою та Максом, а також із менеджером Бенні Медіною.


«Цю книгу (з листами про кохання) Бен подарував мені на наше перше Різдво, коли ми знову були разом, сказала вона в документальному фільмі. У ній кожен лист і кожне повідомлення, які ми писали одне одному від 20 років тому і до сьогодні».

 


«Цього разу Джей Ло точно нікому не показуватиме цих листів, вони залишаться тільки між нею і Беном, сказав інсайдер. Якщо вони вирішать, що хочуть залишитися разом, вона не виноситиме особисте життя назагал. Наразі це видається багатообіцяльним».


У документальному фільмі Аффлек розповів, що коли вони вирішили відновити свої стосунки, він спочатку попросив їх тримати це в таємниці. Він сказав: «Коли ми знову почали зустрічатися, я сказав: “Слухай, одна з речей, яких я не хочу це стосунки в соціальних мережах”. Потім я зрозумів, що це несправедливо. Це те саме, що вийти заміж за капітана корабля і сказати: «Ну, я не люблю води».


Аффлек додав: «Ми просто дві людини з різними підходами, які намагаються навчитися знаходити компроміси».


Дженніфер Лопес також визнала, що її чоловік боїться бути в центрі уваги громадськості. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter