Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Тімберлейк дратує дружину, проте вона утримується від розриву

факти

Степан СЕМАК
28 серпня 13:53
27
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біль

Джастін Тімберлейк дратує дружину, проте вона утримується від розриву
Зіркове подружжя на межі розлучення

 

 

У той час як Тімберлейк не припиняє потрапляти в заголовки газет, і не без підстав: чутки про зраду та інтрижки, суперечки навколо аборту з мемуарами Брітні Спірс, арешт за водіння в нетверезому стані, а згодом висвітлення його водіння напідпитку багато в кого може виникнути запитання, що про це думає його дружина, Джессіка Біль. Якщо чутки про зраду і водіння в нетверезому стані не перетинають межі в її книзі, то що ж тоді? За словами інсайдера, вона ще не ставить хрест на їхньому шлюбі, але він не спрощує життя. 


2019 року Тімберлейка сфотографували, коли він тримався за руки і клав долоню на коліно своїй партнерці з фільму «Палмер» Аліші Вейнрайт, що призвело до скандалу, який зумовив публічні вибачення від Джастіна. «Я занадто багато випив тієї ночі і шкодую про свою поведінку. Це не той приклад, який я хочу подавати своєму синові». Якось вони з Джесікою пережили цей інцидент, але відтоді їхні стосунки не були гладкими.


У той час вийшли мемуари Брітні Спірс, з яких стало відомо, що, коли вони були разом, він тиснув на неї, щоб вона зробила аборт, стверджуючи, що не готовий бути батьком. Після цього все на певний час заспокоїлося, але незабаром Джастін Тімберлейк знову опинився на перших шпальтах газет, цього разу з фотографією в руках.


43-річного співака заарештували в червні за водіння в нетверезому стані, а його фотографія стала вірусною після того, як поліціянт, який його заарештував, не тільки не впізнав у ньому знаменитості першої величини, а й повідомив, що Тімберлейк пробурмотів собі під ніс: «Це зруйнує турне». Співак також наполягав на тому, що він «випив лише один келих мартіні», як зазначено у звіті поліції, але в нього були «скляні очі», від нього тхнуло алкоголем, і він «погано пройшов» польові тести на тверезість.


Незважаючи на все це, Джессіка Біль усе ще міцно дотримує свої шлюбні обітниці. «Вона намагається змінити тему розмови, коли доходить до поведінки Джастіна, повідомило джерело InTouch. Але це стає все важче й важче. Проте вона не хоче покинути його і відмовитися від їхньої сім'ї». У пари двоє спільних синів, дев'ятирічний Сайлас і чотирирічний Фінеас.


Як повідомляють медіа, арешт за водіння в нетверезому стані став майже останньою краплею, що переповнила чашу терпіння. «Цей інцидент створив величезне навантаження на шлюб», повідомило джерело Life & Style. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter