Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джессіка Біл завітала на презентацію ювелірних прикрас у Нью-Йорку

Факти

Степан СЕМКІВ
13 жовтня 13:37
135
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джессіка Біл і серйозні проблеми у стосунках із чоловіком

Джессіка Біл завітала на презентацію ювелірних прикрас у Нью-Йорку
Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл

Життєві історії

 

 

Американська актриса та модель Джессіка Біл мала розішний і вишуканий вигляд у сірому піджаку під час відвідування заходу з нагоди запуску ювелірної колекції в Нью-Йорку цього тижня. 42-річна акторка серіалу 7th Heaven поєднала піджак з елегантним чорним топом і штанами в тон, а довершила свій образ туфлями на підборах та чорною сумочкою Louis Vuitton.

 

Позуючи разом зі своєю знаменитою подругою Кейт Хадсон, дует відсвяткував запуск ювелірного бренду Ophelia Eve Jewelry, як видно на фотографіях, отриманих The Daily Mail. 
Акторка зробила модну зачіску з проділом по центру, укладену гладко і прямо з пружними кінчиками. З макіяжу тонка чорна підводка, об'ємні вії, рожеві рум'яна та глянцеві рожеві губи.

 

З аксесуарів Біл обрала багатошарове намисто із золотого ланцюжка, браслет в тон і масивні каблучки. Модний вихід Біл збігається з чутками про подружні проблеми з чоловіком Джастіном Тімберлейком. 

 

 

43-річний Тімберлейк мав вийти на сцену в Ньюарку, штат Нью-Джерсі, 8 жовтня, але був змушений скасувати виступ через травму. Пізніше шоу перенесли на 15 жовтня.

 

Однак нове повідомлення від RadarOnline припускає, що скасування також може бути пов'язане з напруженням у стосунках вокаліста Selfish з Джессікою (з якою він має двох синів: дев'ятирічного Сайласа і чотирирічного Фінеаса).  

 

Раніше цього літа в Саг-Харборі, штат Нью-Йорк, Тімберлейкв заарештували за водіння в нетверезому вигляді. Того вечора, як повідомляють джерела, він проводив час з Есті Стенлі, своїм колишнім бізнес-партнером і стилістом дружини.

 

Цей інцидент нібито загострив напруженість у його шлюбі, який, за словами інсайдерів, перебуває в напруженому стані з 2019 року (коли Тімберлейка бачили, як він тримався за руки з партнеркою з фільму Алішею Вейнрайт під час нічної прогулянки).  

 

Як нещодавно повідомив RadarOnline один з інсайдерів, «життя Джастіна неухильно розплутується з моменту його арешту за водіння в нетверезому вигляді. Цей арешт і той факт, що він був з подругою тієї ночі, коли це сталося, дійсно поставив усе на свої місця".

 

Після арешту Тімберлейк визнав свою провину за менш тяжким звинуваченням у водінні в нетверезому стані. Він отримав штраф у розмірі 500 доларів, був зобов'язаний відпрацювати 25 годин на громадських роботах, а також знятися в соціальній рекламі.  

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter