Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Cardi B заявила, що не потрібно допомагати Україні боротись у війні

Факти

23 листопада
697

Зірка боїться, що у бюджеті США не вистачає грошей

Cardi B заявила, що не потрібно допомагати Україні боротись у війні

ЗІРКИ

 

Cardi B — американська виконавиця, засудила Джо Байдена та його політику стосовно допомоги Україні у війни проти російської федерації. Про це повідомляє видання The Guardian.


Знаменитість під час трансляції в соціальній мережі заявила, що не розуміє політики Байдена, хоча раніше підтримувала його. За її словами, на наступних виборах вона не підтримуватиме жодного кандидата на посаду президента США. Виконавиця вважає, що політики неправильно витрачають кошти з бюджету, а її держава "не може спонсорувати дві війни" — в Україні та Ізраїлі.


"Ви маєте домовлятись із цими людьми й шукати рішення. Але ми не маємо спонсорувати ці кляті війни. Ми ж навіть свою країну не можемо утримувати. Закінчуйте з цим! Ви реально маєте з цим покінчити. Не поводьтеся так, ніби у вас є гроші! Бо у вас їх немає", — заявила Cardi B.

 


До того ж зірка навела приклад про дефіцит зі слів мера Нью-Йорка Еріка Адамса. Він раніше повідомляв, що місто наступного року матиме нестачу в бюджеті сім мільярдів доларів, тож планують скорочувати видатки на забезпечення комунальних служб.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter