Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Cardi B народила третю дитину попри плани про розлучення з Offset

Факти

Богдана СВІТЕНКО
14 вересня 14:30
139
Джерело: Газета "Життєві історії"

Cardi B знову стала мамою

Cardi B народила третю дитину попри плани про розлучення з Offset
Cardi B після пологів

Життєві історії

 

 

Американська реп-виконавиця Cardi B стала мамою втретє. 31-річна зірка народила дитину від свого 32-річного чоловіка Offset (Кіарі Кендрел Сефус), попри їхні плани щодо розлучення.

 

 

Cardi B показала, що у неї народилася дівчинка, коли поділилася першими чарівними знімками новонародженої. На одній зі світлин жінка тримала маленьку доньку, імені якої поки не розголошують, на руках. «Найгарніше маленьке створіння», — написала реп-виконавиця під своїм постом.

 

 

На інших фотографіях з пологової палати були зображені не лише Cardi B та новонароджене маля, а й її чоловік та їхні старші діти: шестирічна донька Калчер та трирічний син Вейв.

 

Жінка оголосила про свою вагітність на початку серпня. Це трапилося через день після того, як вона подала на розлучення. Раніше вона вже ініціювала цей процес у вересні 2020 року, але за два місяці відмовилася від свого рішення.

 

Окрім трьох дітей, яких народила відома реперка, Offset має ще троє дітлахів від інших різних жінок. Зокрема, 15-річного сина Джордана, дев'ятирічного Коді та дев'ятирічну дочку Калю.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter