Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Cardi B різко відреагувала на критику в її бік

Факти

Богдана СВІТЕНКО
19 вересня 14:00
100
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Cardi B після пологів

Cardi B різко відреагувала на критику в її бік
Cardi B відповіла критикам

Життєві історії

 

 

Американська реп-виконавиця Cardi B дала відсіч шанувальникам, які почали критикувати її за заняття спортом. Лише за декілька днів після народження своєї третьої дитини зірка опублікувала в Instagram Stories декілька знімків зі своїх тренувань.

 

Також Cardi B написала: «Оскільки сьогодні у мене вихідний, я займаюся в тренажерному залі пізно вночі... Без важких підйомів, без ваги…». «Пам’ятайте, дівчата, це моя третя дитина... із двома іншими дітьми я дотримувалася постільного режиму першого тижня після пологів», — зазначила реперка.

 

Багато людей розкритикували Cardi B за те, що вона так швидко повернулася до фізичних навантажень після народження дитини. Дехто навіть вважає, що саме індустрія, в якій працює артистка, спонукає її до такого швидкого схуднення.

 

Однак 31-річна Cardi B не стала мовчати та швидко дала відповідь на такі коментарі. Вона написала у X (раніше Twitter): «Я не займаюся підйомом ваги, не напружую м’язи, не присідаю, нічого з цього… лише кардіо. Іноді, щоб уникнути післяпологової депресії, ви повинні тримати свій розум зайнятим, а для мене це праця та активність». Також, продовжуючи дискусію, вона згадала про те, як раніше її критикували за зайву вагу.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter