Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Cardi B демонструє округлий живіт під час третьої вагітності

Факти

Богдана СВІТЕНКО
12 серпня 15:30
257
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Cardi B щаслива мати

Cardi B демонструє округлий живіт під час третьої вагітності
Cardi B і вагітність

Життєві історії

 

Американська виконавиця Cardi B продемонструвала свій живіт, який росте. 31-річна реперка поділилася серією фотографій у своєму інстаграмі, на яких вона позує у просторій вітальні. У підписі під світлинами вона написала: «Час покаже».

 

 

Cardi B була одягнена в білий топ і темно-сині джинси. Акцент у своєму образі вона зробила на екстравагантній куртці за 1049 доларів, яскравих туфлях на підборах і шкіряних рукавицях.

 

Пост з'явився невдовзі після того, як зірка оголосила про свою третю вагітність Того ж дня стало відомо, що вона подала на розлучення з чоловіком Offset (Кіарі Кендрел Сефус) після майже семи років шлюбу. У своїй заяві вона попросила основну опіку над їхніми двома дітьми. 

 

Джерело Page Six розповіло: «Вони віддалилися одне від одного. Це те, що підштовхнуло її до цього рішення більше, ніж будь-що інше. Це те, що вона хоче зробити». Близький друг Cardi B зазначив, що подружжя давно говорило між собою про розлучення. Також він додав, що артистка дуже спокійно ставиться до цього й повністю зосереджена на своїх дітях.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter