Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бредлі Купера знову помітили з моделлю Джіджі Хадід

Люди

20 жовтня
242

Купер та Хадід провели разом час

Бредлі Купера знову помітили з моделлю Джіджі Хадід

ЗІРКИ

 

Бредлі Купер — американський актор, вкотре вийшов на прогулянку Нью-Йорком разом із Джіджі Хадід на тлі чуток про можливий роман між ними. Про це повідомляє видання People.


У прохолодну дощову погоду обидві зірки були тепло одягнені. 28-річна супермодель обрала довге чорне пальто, в’язану шапку та протисонячні окуляри. 48-річний "оскароносний" актор одягнув синій джемпер з довгими рукавами та чорні штани.

 

 


Бредлі та Джіджі вперше помітили, коли вони прогулювались кілька тижнів тому після вечері в ресторані. Пізніше вони повернулися зі спільного відпочинку до Нью-Йорка й кудись поїхали машиною Купера.


Доповнимо, що джерело видання повідомляло, буцімто колишня дружина актора Ірина Шейк познайомила його зі своєю подругою Хадід, а тоді між ними закрутився роман.


"Він переслідував її, і вона була, безперечно, зацікавлена та схвильована. Вони випадково бачились, але це було чимось надзвичайно новим", — казав інсайдер.


Нагадаємо також: раніше з’явилися чутки про те, що Тейлор Свіфт дозволила парі пожити в одному зі своїх особняків, якнайдалі від публіки.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter