Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт та Інес де Рамон випромінюють молодість і щастя

Люди

Марія КАЛУШ
30 липня 10:30
452
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бред Пітт і його кохана Інес

Бред Пітт та Інес де Рамон випромінюють молодість і щастя

Життєві історії

 

 

Нещодавно з'явилося відео з TikTok-компіляції, на якому Бред Пітт спілкується з фанатами під час знімання свого майбутнього фільму «Формула-1», присвяченого вигаданій гоночній команді APX-GP. Кадри захопили багатьох шанувальників, які вихваляли «позачасову» зовнішність і «молодий» колір обличчя 60-річного лауреата премії «Оскар».


Фільм Пітта, який тепер називається «Формула-1», продюсує чемпіон світу з автоперегонів Льюїс Гамільтон, а його вихід у прокат заплановано на 25 червня 2025 року.


Під наведеним вище дописом у TikTok, поширеним на фан-сторінці, присвяченій Пітту, один користувач написав: «Серйозно, Бред Пітт у 60 років кращий, аніж у 25... Він випромінює вібрації Бенджаміна Баттона», а інший додав: «Бред справді буде в порядку все своє життя». Ще один погодився, зазначивши: «Бред має такий вигляд, ніби йому знову 30».


Прем'єра першого трейлера «Формули-1» відбулася на початку цього місяця. У цій гостросюжетній спортивній драмі Пітт грає відставного гонщика «Формули-1», який повертається на трасу з вигаданою командою APXGP. Фільм, вихід якого в прокат заплановано на червень 2025 року, знімали під час цьогорічних перегонів Гран-прі, що стартували в березні. Виробництво було створено в тісному партнерстві зі справжньою спільнотою «Формули-1».

 


Пітта і його дівчину Інес де Рамон помітили на Гран-прі Великої Британії, що відбувся 7 липня на автодромі Сільверстоун у Нортгемптоні, Англія. Пара, яка разом уже понад рік, трималася за руки під час заходу.


60-річний актор був стильно одягнений у жовту вельветову куртку на блискавці, білу футболку та штани в тон. З аксесуарів він мав сонцезахисні окуляри-авіатори та біло-рожевий капелюх-відро.


34-річна директорка ювелірної компанії де Рамон випромінювала елегантність у світло-блакитній сукні з довгими рукавами, чорних черевиках на масивних підборах і з бежевою сумкою. Золоте намисто та розкішні тіні ще більше підкреслили її образ.


Пітт та Інес де Рамон перебувають у романтичних стосунках із листопада 2022 року, коли їх помітили разом на концерті Боно в Лос-Анджелесі. 


Джерело:  https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter