Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт даремно сподівається налагодити стосунки зі своєю донькою

Факти

Марія КАЛУШ
14 червня 10:03
136
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бред Пітт і донька Шайло

Бред Пітт даремно сподівається налагодити стосунки зі своєю донькою

Життєві історії

 

Донька Бреда Пітта Шайло

 

22-річна Шайло Джолі-Пітт, дочка голлівудських зірок Бреда Пітта й Анджеліни Джолі, опинилася в центрі уваги через офіційну зміну прізвища, викресливши прізвище батька. Це рішення, ухвалене відразу після її 18-річчя, стало кульмінацією багаторічного напруження та суперечок у сім'ї.


Джерела, близькі до Шайло, стверджують, що зміна імені пов'язана з "передбачуваним насильством" з боку її батька та "порушенням прав жертви". Шайло нібито звинувачує Бреда Пітта в юридичних маніпуляціях, які завадили їй свідчити про свої бажання щодо опіки під час розлучення батьків. Ця ситуація кидає тінь на суперечливе питання опіки шістьох дітей колишнього подружжя.


2021 року суддя постановив розділити опіку 50/50, але Джолі оскаржила це рішення, стверджуючи, що суддя мав конфлікт інтересів. Апеляційний суд погодився і скасував перше рішення, скерувавши справу на новий розгляд.

 

Анджеліна Джолі та донька Шайло


Зміну імені Шайло можна розцінювати як акт дистанціювання від батька. Це також може бути символом підтримки матері в їхній тривалій юридичній битві. Однак залишається питання, чи підуть за її прикладом інші діти Джолі-Пітт: Пакс, Захара, Нокс і Вів'єн.


Ситуація акцентує на складності сімейних стосунків, особливо коли вони опиняються під пильною увагою публіки.


Зміна імені Шайло це лише один із кроків на шляху до подолання травм та побудови власної ідентичності. Тільки час покаже, як це рішення вплине на майбутнє Шайло та її стосунки з сім'єю.
ЗМІ спекулюють про те, що Шайло планує переїхати до батька, коли буде готова. Інші джерела стверджують, що Бред Пітт "сподівається" налагодити стосунки з донькою.


Звіт ФБР про інцидент 2016 року, який призвів до розлучення Джолі та Пітта, містить звинувачення Джолі в насильстві з боку Пітта під час польоту в літаку. Пітт усе заперечує.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter