Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Артем Пивоваров та Quest Pistols опублікували спільну роботу

Люди

01 травня
166

Прем'єра ліричної композиції.

Артем Пивоваров та Quest Pistols опублікували спільну роботу

Артем Пивоваров та гурт Quest Pistols у дуеті випустили пісню "Очі". Вони виконали музичну композицію на вірш "Глянь їй в очі" українського поета Григорія Чупринки. До того ж артисти відразу презентували чорно-білий кліп на цей трек.

 

Спільна робота музикантів відбулася в рамках проєкту "Твої вірші, мої ноти". Відомо, що це авторський культурний проєкт Артема Пивоварова, спрямований на популяризацію української культури через музику. 

 

Український виконавець зазначив, що йому до душі ліричні мотиви у творчості Григорія Чупринки. Також він додав, що зміст музичної композиції легкий до розуміння, адже часом погляду достатньо, аби зрозуміти все, що людина хоче тобі пояснити.

 

"Григорій Чупринка, як на мене, один із найромантичніших поетів свого часу. Він оригінально мислив, що вирізняло його з-поміж інших, умів мальовничо й метафорично характеризувати ті чи інші події у взаєминах. Пісня "Очі" має простий і зрозумілий сенс. Іноді, зустрівши когось, нам навіть не потрібно нічого казати. Достатньо глянути одне одному в очі, щоб зрозуміти все без слів", – висловився про трек Артем Пивоваров.

 

Микита Горюк, один із музикантів гурту Quest Pistols, теж поділився своїми враженнями від співпраці.

 

"Дивовижне відчуття – брати участь у проєкті "Твої вірші, мої ноти". Це неймовірне і дуже потужне поєднання поколінь. Через призму часу ми розуміємо, що певні теми, особливо які стосуються кохання і жіночої вроди, завжди були актуальні й відгукуються в серцях усіх слухачів; незважаючи на попередні роки та події, які відбувались упродовж усієї історії сучасної України. Це нібито доторкнутись до вічного і відчути голоси та побачити світ незабутих предків", – прокоментував колаборацію виконавець.

 

Нагадаємо, днями Андрій Хливнюк і Сергій Жадан також випустили оригінальну версію пісні "Правда", над якою разом працювали.

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter