Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Артем Пивоваров змушений був змінити місце проведення концерту через росіян

Факти

05 червня
156

Скасували подію за день до її проведення.

Артем Пивоваров змушений був змінити місце проведення концерту через росіян

Артем Пивоваров розповів, що його концерт у швейцарському місті Цюрих хотіли скасувати росіяни. Про це співак повідомив у своєму Instagram.

 

Український співак заявив, що місцева влада та управління концертного майданчика скасували виступ виконавця за день до події. Артема Пивоварова назвали ультраправим радикалом.

 

"У Цюриху, Швейцарія, ми зіткнулися з такою ситуацією, коли місцева влада разом із концертним майданчиком, де мав відбуватися наш концерт, скасувала цей концерт за день до його проведення, назвавши мене ультраправим радикалом, посилаючись на відео- та фотозвіти, де ми допомагаємо нашим військовим", пояснив артист.

 

Музикант переконаний, що саме росіяни поширили дезінформацію про співака, щоб завадити йому провести благодійну подію на підтримку України.

 

"Вказана причина, найімовірніше, є наслідком спроб проросійськи налаштованих осіб перешкодити українському артистові провести благодійний концерт", висловився український співак.

 

Відомо, що Артемові Пивоварову вдалося знайти нове місце для проведення концерту, ним став ресторан "Салмен".

 

Нагадаємо, схожа ситуація зі скасуванням благодійного виступу трапилася з лідером гурту "Воплі Відоплясова" Олегом Скрипкою: подію скасували, а виконавця назвали прихильником ультранаціоналістичної ідеології.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter