Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Олег Скрипка повідомив, що через росіян скасували його концерт у Швейцарії

Факти

05 червня
152

Кремлівська пропаганда активно працює за кордоном.

Олег Скрипка повідомив, що через росіян скасували його концерт у Швейцарії

Олег Скрипка заявив, що його благодійний концерт у швейцарському місті Цюрих скасували. Співак сказав, що проведення події зірвали росіяни, які поширюють дезінформацію про українських музикантів. Про це виконавець розповів у своєму Instagram.

 

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" переконаний, що кремлівські пропагандисти за кордоном поширюють неправдиву інформацію про те, що Олег Скрипка є прихильником ультранаціоналістичної ідеології. Не перевіривши даних, закордонні медіа поширили неправду про українського співака, що стало причиною скасування благодійного виступу.

 

"Кремлівська пропаганда працює за кордоном: що брутальніша брехня, то більше в неї вірять. Абсолютно безпідставно мене звинувачують у прихильності до ультранаціоналістичної ідеології, що є абсолютною неправдою. Відтак, не перевіривши фактів, закордонні медіа поширюють цю дезінформацію, що призводить до скасування концерту в Цюриху, Швейцарія", — сказав артист.


До того ж виконавець додав, що виконання пісні "Батько наш Бандера" та підтримка українських військових впливає на те, що артистів вважають фашистами та націоналістами.

 

"Той факт, що я співаю пісню "Батько наш Бандера" і прославляю наших героїв і ЗСУ, які боролися і борються проти ворога… виявляється, ми не маємо морального права це робити… Україна, яка сотні років ні на кого не нападала, але захищається, виявляється, ми тут фашисти і націоналісти через те, що ми захищаємося", — повідомив Олег Скрипка.

 

До слова, торік концерт рок-гурт "Воплі Відоплясова" в Німеччині також скасували через звинувачення у фашизмі.

 

Нагадаємо, раніше через скандал зі спецперепусткою в Німеччині скасували благодійний концерт Віктора Павліка. 

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter