Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Віктор Павлік не виступатиме на благодійному концерті в Німеччині

Люди

18 травня
164

Гучний скандал у мережі.

Віктор Павлік не виступатиме на благодійному концерті в Німеччині


Віктор Павлік не зможе виконати свої популярні пісні на благодійному концерті в Німеччині. Виступ співака скасували через скандал зі спецперепусткою.


Виконавець мав провести концерт, прибуток з якого планували переказати на допомогу ЗСУ. Втім, музикантка Діана Янушкевич, яка була відповідальною за організацію доброчинного заходу в Берліні, повідомила про зміни через нещодавній неприємний інцидент з українським співаком. 


"З огляду на обставини, які склалися в житті артиста 16–17 травня, організатори вирішили скасувати концерт Віктора Павліка. Хто виступатиме на благодійному концерті 4 червня, ми повідомимо пізніше", – зазначила організаторка концерту на своїй Facebook-сторінці.

 

Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate/

 

Нагадаємо, днями трапився гучний скандал. 16 травня Віктор Павлік разом із дружиною Катериною Реп'яховою їхали Південним мостом у Києві, де зняли відео, яке згодом Катерина опублікувала у своєму Instagram-профілі. В сторіз дружина артиста сказала, що такий романтичний подарунок їй зробив чоловік і "це задоволення не для всіх". Відомо, що тепер мостом дозволено пересуватись лише спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадському і транзитному вантажному транспорту, а також автомобілям зі спеціальними перепустками, які видає Київська міська військова адміністрація. Пізніше жінка видалила відео та сказала, що то був недоречний жарт. До слова, артист також відреагував на скандал, який розгорівся в мережі, й повідомив, що документ він отримав, оскільки часто повертається з благодійних концертів у комендантську годину. Наступного дня поліція конфіскувала перепустку в українського співака.

 

 

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter