Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Артем Пивоваров у дуеті з Машою Єфросиніною випустили нову пісню

Люди

25 травня
205

Нова пісня від українських артистів.

Артем Пивоваров у дуеті з Машою Єфросиніною випустили нову пісню

Артем Пивоваров та Маша Єфросиніна презентували музичну композицію "Люблю". Трек написаний на основі віршів Михайля Семенка.


Співпраця знаменитостей відбулася в рамках проєкту "Твої вірші, мої ноти". Відомо, що це авторський культурний проєкт Артема Пивоварова, спрямований на популяризацію української культури через музику. 

 

 

Ведуча та журналістка Маша Єфросиніна продекламувала поезію Михайля Семенка "Сон". 

 

фанатка проєкту Артема "Твої вірші, мої ноти". Про що я йому заявила під час нашого першого інтерв'ю. Він тієї самої миті запропонував мені дует. Сказати, що я розгубилась, це нічого не сказати. Понад те, я думала, що це якийсь жарт, аж до того, як опинилася з Артемом у студії. І там я теж не могла опанувати знервованості, бо я не співаю від слова "зовсім". Далі лише пам'ятаю, як ми багато говорили, стояли на цвяхах, сміялися, трохи сплакнули і… дуже легко записали композицію. Я щаслива! Мені страшенно подобається! А ще я тепер усім можу говорити: "У мене дует з Пивоваровим", зазначила українська ведуча.

 

Відомо, що Артем Пивоваров запропонував Маші Єфросиніній заспівати разом іще близько року тому.

 

У кліпі на музичну композицію "Люблю" можна простежити особисті історії Марії та Артема. Зокрема, у відео глядачі помітять гітару як символ того, що Артем захоплювався музикою, коли був іще зовсім юним і грав на гітарі без струн. Також у кліпі є годинник із зозулею, такий був у рідній домівці Маші Єфросиніної.


Нагадаємо, раніше Артем Пивоваров записав дуетну пісню "Очі" з гуртом Quest Pistols. 

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter