Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Арнольд Шварценеґґер з’явився в шоу й розповів про свою чималу родину

Факти

Назар КОЛОДІЙ
21 лютого 20:37
301
Джерело: Газета "Життєві історії"

Родина зірки Голлівуду

Арнольд Шварценеґґер з’явився в шоу й розповів про свою чималу родину

ШОУ-БІЗ

 

 

 

76-річний колишній губернатор Каліфорнії з’явився в шоу Tonight Show Starring Jimmy Fallon у середу. Він розповів про свої стосунки з дочкою Кетрін Шварценеґґер, зятем Крісом Праттом і онучками Лайлою та Елоїзою.

 

Розмовляючи з ведучим Феллоном, Шварценеґґер пояснив, що він часто годує своїх онучок тими ж ласощами з вівсяного печива, якими годує своїх домашніх тварин. «Кетрін і Кріс, її чоловік, вони навідують мене принаймні раз на тиждень», — сказав зірка «Термінатора» про двох доньок своєї старшої доньки Кетрін. Вони «чудово проводять час», бавлячись із його тваринами.


«Я посадив їх якось на спину маленького віслюка», — продовжив Шварценеґґер, перш ніж зауважити, що одна з онучок хоче покататися на його домашній свині. «Я сказав: "Ти не їздиш на свинях". Але вони милі свині», — сказав він Феллону.


Потім актор «Хижака» описав свій розпорядок дня з домашніми тваринами, який передбачає випікання їм вівсяного печива з меду, бананів і вівсяних пластівців. Хоча вівсяне печиво спочатку було призначене його двом коням, Лулу та Віскі, незабаром Шварценеґґер дізнався, що його онучки також полюбляють ці ласощі.


Арнольд Шварценеґґер є гордим батьком п'ятьох дітей. Зірка «Термінатора» має чотирьох дітей із колишньою дружиною Марією Шрайвер: доньок Кетрін, 34 роки, і Крістіну, 31 рік, а також синів Патріка, 30 років, і Крістофера, 26 років.


Джерело: https://www.independent.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
СОЛОДКИЙ КИСЛИЙ Життєві історії
ГАЗЕТА «ЖИТТЯ. ІСТОРІЇ»
СОЛОДКИЙ КИСЛИЙ
15 жовтня 21:27 8
Джонні Депп у ролі Джека Горобця подарував щастя хворим дітям
28 вересня 15:00 285
СПОГАДИ З ДИТИНСТВА
ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ. ГАЗЕТА «ЖИТТЯ»
СПОГАДИ З ДИТИНСТВА
11 вересня 14:40 140