Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аріана Ґранде сходила на побачення на тлі розлучення із колишнім чоловіком

Факти

Михайло СТОЛЯР
23 жовтня 17:16
339
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірка провела час з Ітаном Слейтером

Аріана Ґранде сходила на побачення на тлі розлучення із колишнім чоловіком

ЗІРКИ

 

Аріана Ґранде — американська співачка й акторка, 21 жовтня провела вечір з новим обранцем, актором Ітаном Слейтером, в одному з ресторанів Нью-Йорка. Про це повідомляє видання TMZ.


Новоспечену пару помітили під час романтичної вечері. Спершу Аріана та Ітан насолодилися прогулянкою містом, а пізніше вже в ресторані готелю з панорамними вікнами. На одній з фотографій видно, як вони сміються.

 

Фото: TMZ.com

 

Фото: TMZ.com


Очевидці розповіли виданню TMZ, що ті кокетували, а Ґранде була дуже лагідна з новим коханим. Побачення у Великому Яблуці відбулося майже за два місяці після того, як пара вперше з’явилася на публіці, в Діснейленді.


Доповнимо, що знаменитості познайомилися під час роботи на знімальному майданчику майбутнього фільму "Зла: Частина перша".


Нагадаємо, Аріана нещодавно врегулювала питання стосовно розлучення з колишнім чоловіком Далтоном Гомесом, з яким вона була два роки. Колишнє подружжя все ж домовилося про умови розлучення. 


Також варто зазначити, що сам Ітан також не так давно подав на розлучення із дружиною Ліллі Джей після п’яти років спільного життя.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter