Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анна Кошмал розповіла, що двоє чоловіків намагалися витягнути її з машини

Люди

27 травня
142

Небезпечні ситуації в житті знаменитостей.

Анна Кошмал розповіла, що двоє чоловіків намагалися витягнути її з машини

Анна Кошмал поділилась історією, як увечері двоє незнайомих  погрожували акторці. Про це зірка серіалу "Свати" написала у своєму Instagram.

 

Артистка повідомила, що двоє чоловіків ненормально поводились стосовно неї. Вони були вороже налаштовані, зокрема, лаялися, намагалися розтрощити скло в автівці української акторки та витягнути її з машини. Окрім цього, один з нападників перегородив своїм автомобілем дорогу Анні Кошмал. На щастя, з’явились перехожі, що допомогло знаменитості поїхати.


"Вчора пізно ввечері дорогою додому на мою машину напали двоє агресивних та неадекватних чоловіків. Кричали, намагалися вибити скло і дістати мене з машини. Один з них перекрив мені своїм позашляховиком дорогу, щоб я не могла проїхати. Сказати, що я злякалася - це нічого не сказати. Я все ж проїхала, бо з'явилися свідки, але довго не могла прийти до тями", - прокоментувала ситуацію артистка.


В Instagram-сторіз Анна Кошмал додала, що впоратись із цією та іншими стресовими ситуаціями їй найбільше допомагають заняття йогою.


"Усі свої внутрішні проблеми та негативні емоції я приношу на килимок і там їх залишаю", – пояснила акторка.

 

Нагадаємо, "Антитіла" розповіли, що хтось із ненависників гурту викрутив гайки в колесі гастрольного автобуса, і транспортний засіб ледь не перевернувся, ситуація трапилася під час гастролей гурту в Парижі.

 

 

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter