Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Антитіла" повідомили, що могли потрапити в ДТП у Парижі через недоброзичливців

Факти

25 квітня
191

Дорожньо-транспортна пригода за участі знаменитостей.

"Антитіла" повідомили, що могли потрапити в ДТП у Парижі через недоброзичливців

"Антитіла" розповіли, що хтось із ненависників гурту викрутив гайки в колесі гастрольного автобуса, і транспортний засіб ледь не перевернувся. Втім, майстерність водія мікроавтобуса допомогла уникнути аварії. Про це вони написали в Instagram. Відомо, що ситуація трапилася під час гастролей "Антитіл" у Парижі.

 


"Коли тобі під час виступу в Парижі викрутили гайки в колесі турового авто. Коли на швидкісному європейському автобані розгойданим колесом повністю зрізало болти, і колесо, відпавши, зависло на гальмівному диску, нарізаючи металеву стружку. Тільки завдяки майстерності водія мікроавтобус з командою в цей момент не перевернувся, і навіть вдало зупинився до подій, які б мали важкі наслідки. У ці моменти ти розумієш, що пильність під час війни не можна послаблювати ніколи, бо ворог може бути всюди",  розповіли музиканти.

 

https://www.instagram.com/antytila_official/

 

За словами артистів, на автотранспорті виявили подряпини, які, ймовірно, зробили під час спроб викрутити диски і гайки на колесах. Поки достеменно невідомо, хто скоїв замах на життя учасників українського гурту. 

 

"Далі дорожні служби, ремонт і оцінювання пошкоджень, які виявили подряпини під час спроби викрутити свіжопофарбовані диски і гайки на колесах. Не знаємо, кому "дякувати": сусідам-росіянам у готелі, які, можливо, прийшли тихенько послухати наш концерт, чи просто небайдужим "прихильникам" нашої діяльності і творчості в Парижі, але головне, що все нормально! Все переживемо!" – написали в описі до допису знаменитості.

 

Нагадаємо, "Антитіла" виступлять у Ліверпулі на Euro Village (в офіційній фан-зоні "Євробачення") 7 травня 2023 року.

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter