Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Стів Бушемі зазнав нападу в Нью-Йорку. Небезпеки його здоров'ю немає

Люди

Степан СЕМКІВ
13 травня 16:59
175
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Стів Бушемі на прогулянці

Стів Бушемі зазнав нападу в Нью-Йорку. Небезпеки його здоров'ю немає

Життєві історії

 

 

Американський актор кіно і телебачення, режисер Стів Бушемі почувається добре після нападу в Нью-Йорку минулого тижня.


Газета The New York Post повідомила в неділю, що актор прогулювався у районі Кіпс-Бей на східній околиці Мангеттена і став жертвою випадкового нападу вдень. 


Раніше Майкл Штульбарг, який знявся з Бушемі в серіалі HBO Boardwalk Empire, у березні отримав удар каменем у потилицю. Департамент поліції Нью-Йорка заарештував бродягу Ксав'єра Ізраеля під час нападу. Останніми роками актор Рік Мораніс і зірка реаліті-шоу Бетенні Франкель також стали жертвами випадкових нападів у Нью-Йорку.


У неділю представник поліції Нью-Йорка повідомила The Hollywood Reporter, що не має жодної інформації щодо інциденту. Проте джерела в правоохоронних органах повідомили The New York Post, що нападник утік і його досі не знайшли. Поліція розшукує бородатого чоловіка, який був одягнений у бейсболку, синю футболку та чорні спортивні штани.

 


Бушемі знявся у багатьох відомих усім фільмах, а саме «Фарго», «Скажені пси», «Перехрестя Міллера». Нещодавно актор знявся в останньому сезоні HBO «Приборкайте свій ентузіазм».

 

Стів є улюбленим актором у рідному Нью-Йорку. Як відомо, після терористичних атак 11 вересня він поспішив на місце Всесвітнього торгового центру, щоб приєднатися до своєї колишньої пожежної команди Engine 55.


Бушемі одружений з акторкою та режисеркою Джо Андрес. 199го в них народився син Лусіан, який знявся разом із батьком у фільмі «Під покровом крон» і в серіалі «Клан Сопрано».

 

Джерело: https://nypost.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter