Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт висловила свої співчуття після трагічного нападу

Факти

Богдана СВІТЕНКО
31 липня 12:30
447
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тейлор Свіфт підтримує родини постраждалих

Тейлор Свіфт висловила свої співчуття після трагічного нападу

Життєві історії

 

Співачка Тейлор Свіфт у своїх соцмережах опублікувала емоційне звернення. 34-річна Тейлор висловила свої співчуття сім’ям, які постраждали від ножового нападу на танцювальному уроці в Саутпорті (Велика Британія), присвяченому її пісням. Унаслідок нападу загинуло троє дітей і восьмеро отримали поранення, шестеро з них залишаються у критичному стані. Двоє дорослих, які намагалися захистити дітей, теж у критичному стані.

 

Звинувачений у вбивстві та замаху на вбивство 17-річний хлопець. Він залишається під вартою і його допитують. Поліція вважає, що напад не пов’язаний із тероризмом, але й мотив залишається незрозумілим. Дівчаткам, які загинули було шість, сім і дев'ять років.

 

 

Тейлор Свіфт написала: «Жах вчорашньої атаки в Саутпорті постійно охоплює мене, і я просто в повному шоку. Втрата життя та невинності, а також жахлива травма, заподіяна всім, хто був там, сім’ям і особам, які першими реагують. Це були просто маленькі діти на уроці танців. Я абсолютно не знаю, як висловити свої співчуття цим родинам».

 

 

Король Чарльз III, принц і принцеса Уельські та Прем’єр-міністр Великої Британії також висловили свої співчуття. До місця подій люди несуть квіти та іграшки. Фанати Тейлор Свіфт влаштували збір коштів для постраждалих та їхніх родин.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter