Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі тріумфує на Бродвеї зі своєю донькою

Люди

Степан СЕМКІВ
09 липня 13:18
315
Джерело: Газета "Життєві історії"

Анджеліна Джолі й талановита донька Вів'єн

Анджеліна Джолі тріумфує на Бродвеї зі своєю донькою

Життєві історії

 

 

Оскароносна акторка Анджеліна Джолі купається в успіхах і на сцені, і в особистому житті. Її нове бродвейське шоу "Аутсайдери" здобуло престижну премію "Тоні" як найкращий новий мюзикл, а сама Джолі отримала визнання за свою продюсерську роботу та співпрацю з 15-річною донькою Вів'єн.


"Енджі має вигляд дуже щасливої та задоволеної своїм життям,  поділилося джерело, близьке до Джолі, з PEOPLE. Вона зосереджена на своїх дітях і роботі. Вона бере участь у проєктах, які їй по-справжньому небайдужі і до яких відчуває пристрасть".


"Аутсайдери" це сімейна справа для Джолі, адже Вів'єн виступила співпродюсеркою мюзиклу. 49-річна акторка пишається талантами та працьовитістю доньки. "Вона мене поправить", розповіла Джолі PEOPLE про здібності Вів'єн до театрального продюсування. "Вона скаже: "Ти що, не читала записки? Ми повинні це зробити. Ми повинні пройти через це".

 


"Вона була справді жорсткою асистенткою,  додала Джолі, згадуючи про свою доньку. Вона ставиться до цього дуже, дуже серйозно".


Мюзикл "Аутсайдери", заснований на однойменному романі С. Е. Хінтона, отримав 12 номінацій на премію "Тоні" 16 червня 2024 року, здобувши три нагороди, окрім головної: за найкращу режисуру мюзиклу, найкращий світловий дизайн і найкращий звуковий дизайн.


Цей успіх на Бродвеї знаменує собою новий розділ у кар'єрі Джолі, яка останнім часом зосереджувалася на гуманітарній діяльності та вихованні шістьох дітей. Її останніми ролями в кіно стали фільми "Вічні" та "Ті, що бажали мені смерті", які вийшли 2021 року.


Наступною значною роботою Джолі стане байопік про оперну співачку Марію Каллас під назвою "Марія" режисера Пабло Ларрейна. Фільм, знятий 2023 року, наразі перебуває на стадії пост-продакшну, дати релізу ще не оголосили.


Наступним значним проєктом Джолі стане байопік про Марію Каллас під назвою "Марія", який наразі перебуває на стадії пост-продакшну.


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter