Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі підтримує сина після аварії на електровелосипеді

Факти

Богдана СВІТЕНКО
01 серпня 10:00
356
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Анджеліна Джолі та її син

Анджеліна Джолі підтримує сина після аварії на електровелосипеді

Життєві історії

 

Акторка Анджеліна Джолі втішає свого 20-річного сина Пакса Джолі-Пітта, який перебуває в лікарні. Нещодавно син відомої акторки потрапив у аварію, їдучи на своєму електричному велосипеді в Лос-Анджелесі.

 

 

Джерело TMZ повідомляє, що свідки, які живуть неподалік місця подій, спершу подумали, що Пакс загинув, адже він лежав на землі без свідомості. Він отямився, лише коли прибули медики. Лікарі вирішили терміново доправити Пакса до лікарні, адже він скаржився на біль у голові, крім того, на ньому не було шолома.

 

49-річна Анджеліна поїхала до лікарні, щоб бути поруч із сином, стан якого зараз стабільний. Щодо батька Пакса, Бреда Пітта, представник 60-річного актора відмовився давати коментарі на запитання про те, чи планує він відвідати свого сина.

 

Пакс під'їжджав до перехрестя, коли врізався на електровелосипеді в задню частину автомобіля, який уже зупинився на червоне світло. Повідомляють, що водій автомобіля виконав свій обов’язок. Він вийшов і перевірив стан Пакса до прибуття поліції та медиків. Перші служби реагування були стурбовані тим, що у хлопця міг бути крововилив у мозок, тому вони терміново доправили його до лікарні.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter