Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі та Джон Войт знову розходяться у своїх поглядах

Люди

Марія КАЛУШ
25 липня 10:34
430
Джерело: Газета "Життєві історії"

Анджеліна Джолі та її зірковий тато

Анджеліна Джолі та Джон Войт знову розходяться у своїх поглядах

Життєві історії

 

 

Батько Анджеліни Джолі підкинув хмизу у вогонь їхньої сімейної ворожнечі, ознаменувавши повернення до бойових дій після того, як напруження, здавалося б, спало.


85-річний Джон Войт заявив, що погляди його дочки на війну між Ізраїлем і ХАМАСом «сформувалися під впливом антисемітів» під час палкого інтерв'ю для Variety. «Вона піддалася пропаганді, сказав правий проізраїльський пропагандист Войт.  На неї впливали антисемітські люди. Енджі має зв'язок з ООН, і їй подобається виступати на захист біженців. Але ці люди не біженці». 


Але останній запальний коментар Войта з'явився менш ніж за місяць після того, як він сказав, що «пишається» Джолі та його онукою Вів'єн після того, як вони були в центрі уваги на церемонії вручення премії «Тоні» 2024 року своєю видатною перемогою. Дует матері та доньки продюсував мюзикл «Аутсайдери», який здобув чотири нагороди, зокрема і найвищу за найкращий мюзикл. 


На початку цього року Пітт пережив «незручну сутичку» зі своїми колишніми родичами під час відвідування виставки в невеликій галереї в Беверлі-Гіллз на тлі розлучення з Джолі. Під час побачення зі своєю новою дівчиною Інес де Рамон 60-річний дворазовий володар «Оскара» зіткнувся з батьком своєї колишньої дружини Джоном Войтом і старшим братом Джеймсом Хейвеном.

 


Випадкова зустріч відбулася, коли вони прогулювалися галереєю на виставці режисера Беннета Міллера. Першим про це повідомив сайт Showbiz411: «Пітт і Войт насправді обіймалися і розмовляли один з одним». Очевидець розповів The Sun: «Багато людей помітили, як незручно було те, що Бред перебував в одній кімнаті з родиною Енджі, а це не дуже велике приміщення».


Анджеліна Джолі та її батько Джон Войт мали напружені стосунки впродовж більшої частини її 48-річного життя. Джолі та Войт зіграли батька і доньку у фільмі «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць» 2001 року (на фото) і, здається, ненадовго примирилися після цього.


Вони коротко спілкувалися під час знімання фільму «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць» 2001 року, але, як повідомляють, Джолі знову розірвала стосунки зі своїм знаменитим батьком на початку 2000-х років.


«Ми вже не так часто спілкуємося», сказала зірка «Мінливості» в інтерв'ю Vogue 2002 року, невдовзі після того, як знялася у фільмі про Лару Крофт.  


Коментар Войта для Variety був не першим випадком, коли він відкрито критикував позицію Джолі щодо ізраїльсько-палестинського конфлікту. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter