Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Амаль Клуні з чоловіком в яскравій сукні на Французькій Рив'єрі

Люди

Марія КАЛУШ
03 липня 11:30
399
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джордж Клуні та його дружина

Амаль Клуні з чоловіком в яскравій сукні на Французькій Рив'єрі

Життєві історії

 

 

Амаль Клуні продемонструвала свій бездоганний стиль під час нещодавньої подорожі на Французьку Рив'єру з чоловіком Джорджем Клуні. Її яскравий літній гардероб та щасливий настрій на фотографіях розвіяли чутки про проблеми в їхніх стосунках.


Амаль вразила публіку ефектною вінтажною мінісукнею Versace з барвистим квітковим принтом. Сукня на бретельках виділила її фігуру, а золоті туфлі на підборах, елегантні сонцезахисні окуляри та біла сумочка доповнили образ.


Джордж Клуні поруч із нею мав елегантний вигляд у білій сорочці-поло, сірих штанах і туфлях у тон, а також у сонцезахисних окулярах.


За повідомленнями, пара насолоджувалася вечерею в ресторані Jardin Tropezina в Сен-Тропе, відомому своїми стравами середземноморської кухні, живою музикою та мальовничими краєвидами. Їхнє фото за столиком ресторану стало хітом у мережі.

 


Незважаючи на те, що подружжя рідко з'являється на публіці разом, що час від часу призводить до спекуляцій про їхні стосунки, останні фотографії свідчать про те, що вони все ще щасливі разом.


Нещодавнє повідомлення в InTouch ставило під сумнів їхній шлюб, стверджуючи, що вони "живуть окремим життям". Джерело видання також повідомило, що Джордж незабаром на рік переїжджає до Нью-Йорка, щоб працювати над бродвейською виставою, що лише посилює чутки.


Однак спільна поява пари на Лазурному узбережжі красномовно спростовує ці твердження. Їхні усміхнені обличчя та щаслива поведінка свідчать про те, що вони все ще дуже закохані.
З нетерпінням чекаємо на нові фотографії їхнього літнього відпочинку та сподіваємося, що вони й надалі ділитимуться з нами своїм стильним дуетом!


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter