Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алек Болдвін не винен у смерті Галини Хатчінс

Факти

Назар КОЛОДІЙ
07 березня 11:41
181
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Рішення суду

Алек Болдвін не винен у смерті Галини Хатчінс

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Алек Болдвін із дружиною Гілларі

 

Родина Болдвінів

 

Ганну Гутьєррес Рід, зброярку у фільмі «Іржа», визнали винною в ненавмисному вбивстві. Рішення ухвалили під час судового процесу в Нью-Мексико через убивство на знімальному майданчику 2021 року операторки Галини Хатчінс.

 

Адвокат Місті Марріс говорить, що це позитивний результат для Алека Болдвіна, суд над яким за його роль у тому ж інциденті відбудеться за кілька місяців. Засудження зброярки Ганни Гутьєррес-Рід стало першим випадком, коли журі розглядало справу про смертельне вбивство операторки Галини Хатчінс.

 

Після зачитування вироку прокурори попросили взяти пані Гутьєррес-Рід під варту, і суддя Мері Л. Марлоу Соммер погодилася. Їй загрожує до 18 місяців позбавлення волі. Алек Болдвін має постати перед судом у липні. Він стверджував, що не несе відповідальності, оскільки його попередили, що в пістолеті немає бойових набоїв і їх справді не має бути на знімальному майданчику.

 

Нагадаємо, 21 жовтня 2021 року актор Алек Болдвін вистрілив із пістолета й убив операторку Гатчінс під час знімання фільму «Іржа».

 

Джерело: https://www.nytimes.com/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter