Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аль Пачіно розповів про вплив матері на його життя

Факти

Богдана СВІТЕНКО
30 серпня 14:30
188
Джерело: Газета "Життєві історії"

Аль Пачіно поділився спогадами

Аль Пачіно розповів про вплив матері на його життя
Аль Пачіно розповідає про маму

Життєві історії

 

 

Американський актор Аль Пачіно розмірковує про те, як покійна мати вплинула на його кар'єру. Аль, якому зараз 84 роки, виріс із матір'ю Роуз та бабусею і дідусем після розлучення батьків. Він вважає, що саме її любов до кіно направила його на шлях до успіху.

 

Попри те, що мама Аль Пачіно боролась із залежністю, скоїла спробу самогубства, коли Аль був шестирічним хлопчиком, і померла від передозування, коли йому було 22 роки, чоловік розповів, що усвідомив, наскільки він вдячний їй за те, що вона була в його житті. Це зізнання трапилося під час його промови на церемонії премії «Оскар» 1992 року.

 

У своїй книзі чоловік написав: «Я усвідомлюю, що я все ще тут завдяки моїй матері. Звичайно, саме їй я маю дякувати. Саме вона відвернула мене від шляху, який вів до злочинів і насильства, до наркотиків». «Так я втратив трьох (друзів). Я не був під суворим наглядом, але моя мати звернула увагу на те, де я був. Вона врятувала мені життя», додав Аль Пачіно. Він з теплотою згадує, як його мати познайомила його з кіно. Саме це розпалило його пристрасть до акторства, хоча врешті-решт вони розійшлися в думках щодо вибору професії та це змусило його піти з дому.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter