Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Зендея розповіла про бажання повернутися до музичного мистецтва

Факти

27 квітня
104

Зендея і давнє хобі

Зендея розповіла про бажання повернутися до музичного мистецтва

 

Під час інтерв’ю програмі The Jennifer Hudson Show Зендея розповіла, що розглядає повернення до музики. 27-річна акторка зазначила, що якби зараз був «правильний час», то музика могла б займати більш вагоме місце в її житті.

 

 

Актриса вперше дебютувала в ролі актриси 2010 року. Тоді вона зіграла Роккі Блу в серіалі «Потанцюймо». Згодом дівчина почала поєднувати свою акторську роботу з музичною кар’єрою. 2013 року Зендея випустила свій перший однойменний студійний альбом ZENDAYA. Але згодом дівчина пішла з музичної сфери. Зендея зазначила, що вирішила так через те, що робота в музиці стала для неї проблемою й не було цікавих контрактів. «Музична індустрія дуже, дуже відрізняється від світу кіно і театру», — додала зірка.

 

Після того, як Зендея відійшла від музичного бізнесу, вона зосередилась на своїй акторській діяльності. Це допомогло  дівчині здобути шалений успіх та популярність.

 

Відтоді вона записала декілька окремих пісень для своїх авторських проєктів, але повноцінний альбом актриси так і не вийшов. Зендая також зізналася, що 11 років, які минули після її останнього великого музичного проєкту, не вбили її любові до музики.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Богдана СВІТЕНКО

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter