Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зендея поділилася милим дитячим фото з нагоди дня народження

Факти

Богдана СВІТЕНКО
04 вересня 14:30
118
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зендея святкує своє 28-річчя

Зендея поділилася милим дитячим фото з нагоди дня народження
Зендея ділиться спогадами

Життєві історії

 

 

Американська акторка Зендея поділилася спогадом про дитинство після святкування свого 28-го дня народження. Зірка подякувала шанувальникам за всі їхні побажання, опублікувавши у своєму інстаграмі милий знімок, на якому вона зображена ще зовсім маленькою.

 

 

На світлині майбутня суперзірка  мала чарівний вигляд у блакитній сукні з квітами, показуючи пальцем у повітря. Зендея написала під фотографією: «Просто заскочила сюди, щоб сказати, яка я вдячна за всі ваші привітання з днем народження, це дійсно багато для мене значить... За 28 років!».

 

Можна сказати, що цей рік став дуже вагомим у кар’єрі дівчини. Нещодавно акторка знялась в одному з наймасштабніших фільмів цього року романтичній спортивній комедії «Суперники» (Challengers). Там вона виконала роль тенісистки Таші Дункан, яка залишила спорт через травму та стала тренером. Режисер Лука Гуаданьїно високо оцінив талант Зендеї, зазначивши, що вона відповідально поставилась до своєї роботи, а також працювала з професійним тенісистом, щоб підготуватися до ролі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter