Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зендая відмовилася від гламурних суконь на користь спортивного стилю

факти

Степан СЕМКІВ
20 жовтня 13:13
12
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зендая розповіла про активний спосіб життя та дитинство

Зендая відмовилася від гламурних суконь на користь спортивного стилю
Зірка Зендая на фотосесії в Альпах

 

 

Нещодавно акторка фільму «Дюна» позувала у мальовничих швейцарських Альпах для бренду активного одягу, демонструючи різноманітні речі з їхньої осінньо-зимової колекції. В одному з кадрів зірка «Ейфорії» була одягнена в білий кроп-топ у парі з джоггерами, даючи нам змогу побачити її підтягнутий прес. Під вбранням вона мала коричневий тренувальний комплект.

 

В іншому образі колишня зірка Діснея була одягнена в помаранчеву куртку на блискавці та колготки, що спускалися до стегон. Зручні кросівки з хмарним нахилом були взуттям на день, яке бренд описує як «легкі ультракомфортні героїчні кросівки, точно спроєктовані для тривалого комфорту протягом усього дня».

 

 

Її шанувальники збожеволіли, коли побачили зірку «Челленджерів» у рекламній кампанії, адже акторка зазвичай з'являється лише на екрані в ці дні. «Це так естетично гори, це так красиво». «Зендая в помаранчевому... що їй не пасує?». «Вона переконала мене, що я зможу все це зробити і вийти на вулицю, якщо куплю On; вона хороша».

 

Зендая поділилася з шанувальниками інформацією про свій спосіб життя у відеороликах кампанії. Незалежно від виду своєї діяльності, вона завжди намагається залишатися активною. «Кожен день я намагаюся вибратися на вулицю. Чи то вигуляти собаку, чи випити чашечку кави або і те, і інше. Це важливо, тому що так я почуваюся значно краще, і я люблю проводити час із [собакою] Нун».

 

 

В іншому кліпі вона розкрила дивовижний факт, що була «дуже сором'язливою дитиною». «Я завжди просто боялася осоромитися, і це не давало мені пробувати щось нове. Мені було дуже важко вилізти зі своєї шкаралупи і просто спробувати щось нове. Зараз я перебуваю на новому етапі, коли намагаюся говорити «так» і йти назустріч», додала вона.

 

Вона закликала слухачів залишити сором'язливість позаду і дозволити собі відкрити різні сторони своєї особистості. «Ми повинні виштовхувати себе із зони комфорту, тому що ніколи не знаєш, що чарівне може статися, коли ти це зробиш,  сказала актриса в іншому ролику кампанії. Я думаю, що іноді ми дозволяємо страху заважати нам відкривати в собі найкращі риси. Принаймні я знаю, що я так роблю».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter