Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Єва Лонгорія з’явилась у Парижі разом із шестирічним сином

Люди

Богдана СВІТЕНКО
08 жовтня 15:00
162
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Єва Лонгорія у гламурній сукні

Єва Лонгорія з’явилась у Парижі разом із шестирічним сином
Єва Лонгорія на гала-вечорі

Життєві історії

 

 

Американська акторка Єва Лонгорія з’явилась на щорічному благодійному гала-вечорі Global Gift Gala в Парижі разом із несподіваним маленьким гостем.

 

 

Акторка, яка зіграла роль Габріель Соліс у серіалі «Відчайдушні домогосподарки», прийшла на захід зі своїм шестирічним сином Сантьяго. Хлопчик був одягнений у темний костюм, білу сорочку та кросівки, а його 49-річна мама в сріблясту напівпрозору сукню без бретелей, вкриту паєтками. Єва доповнила своє гламурне вбрання діамантовим кольє, прикрасами на зап’ясті та пальцях. Вона також взула босоніжки на тонких ремінцях, що пасували до її сукні. На обличчі Лонгорії був легкий макіяж у теплих тонах, що підкреслював її глибокі карі очі. Своє волосся Єва Лонгорія залишила розпущеним та рівним.

 

Батьком маленького хлопчика є бізнесмен Хосе Антоніо Бастон. Єва та Хосе перебувають у шлюбі з 2016 року. До цього жінка була чотири роки одружена з баскетболістом Тоні Паркером, з яким вони розлучилися через його зраду, та два роки зі вже покійним актором Тайлером Крістофером.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter